Gooi je oude sportspullen niet weg!

Iedereen die regelmatig een sport beoefent, weet dat het kopen van sportspullen over het algemeen niet goedkoop is. Een paar goede voetbalschonen kunnen al gauw enkele honderden euro’s kosten. Dat is nog eens exclusief bijvoorbeeld contributie van de voetbalclub, of kniebeschermers. Toch kan iedereen op een goedkope manier een sport beoefenen, door in plaats van de benodigde spullen te kopen, te ruilen. Op onze website is een breed assortiment aan sportkleding en andere spullen te vinden. Door sportspullen te ruilen, hoef je minder geld uit te geven aan deze spulletjes. Het gaat hier niet alleen om sportschoenen, maar ook om allerlei andere sportattributen, zoals bijvoorbeeld een step, gymballs en gewichtjes. Dat is ideaal om thuis te beginnen met sporten.

Voetbalschoenen zonder er iets aan uit te geven

Het kopen van voetbalschoenen of andere sportkleding kan een behoorlijke aanslag op je portemonnee zijn. Dat terwijl er genoeg mensen zijn die overstappen naar een andere sport en daarom nog spullen overhebben. Weggooien is zonde, en verkopen is niet altijd mogelijk. Zo is het niet interessant om spullen te verkopen, als de waarde er flink van gedaald is. In dat geval is het ruilen van sportspullen echt een uitkomst. Zo kun je bijvoorbeeld jouw Nike-sportschoenen ruilen voor kniebeschermers, of ruil je jouw mountainbike tegen een golfset. Alles is mogelijk. Maar deze sportrubriek gaat niet alleen over sportkleding. Op onze website is het ook mogelijk andere sportattrbiuten zoals workout-dvd’s te ruilen. Met deze DVD’s is het mogelijk work-outs te doen en zo thuis te conditie op pijl te houden.

Voor het eerst ruilen

Ben je enthousiast geworden en wil je voor het eerst ruilen? Let dan op een aantal zaken. Zo heeft niemand iets aan versleten sportkleding of defecte spullen. Zorg er dus voor dat je ruilvoorwerp in goede conditie heeft. Ruilvoorwerpen die er nog goed uitzien, kunnen natuurlijk veel sneller geruild worden. Bovendien is de kans groter dat je er ook echt iets leuks voor terugkrijgt. Als je nieuw bent op de site, kun je ook onze gids voor beginnende ruilers lezen. Het is niet verplicht sportspullen te ruilen voor andere sportspullen. Verruil je liever je mountainbike voor een computer, dan kan dat natuurlijk ook.
    Punten van aandacht
  • Zorg ervoor dat je spullen er goed uitzien
  • Maak aantrekkelijke foto’s
  • Wees duidelijk in wat je precies wilt ruilen
  • Eventuele garantie en bonnetjes kunnen de ruilwaarde verhogen
  • Nu ruilen

    Nu weet je dus hoe je buurman op een goedkope manier aan zijn dure sportspullen komt. Begin vandaag nog zelf met het ruilen van spullen. Kijk eens op zolder of je misschien nog een oud Adidas-vest of oude Nike-schoenen hebt. Deze kunnen best nog iets waard zijn. Door deze spullen te ruilen, is het mogelijk iets nieuws te krijgen, zonder er de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Bovendien is het aanmaken van een ruiladvertentie op onze website volledig gratis.