Ruil je eigen mediacenter

Heb je altijd al de wens gehad om van je woonkamer een eigen bioscoop te maken? Dat is natuurlijk een leuk idee, maar de aanschaf van apparatuur is vaak erg kostbaar. Toch hoef je niet altijd geld uit te geven om aan moderne spullen te komen. Het is namelijk ook mogelijk om beeldschermen, games en zelfs volledige game consoles te ruilen. Als je nu een Xbox hebt, maar toch liever een PlayStation had gehad, kun je deze gemakkelijk ruilen. Door te ruilen, kun je aan spullen komen zonder er honderden euro’s aan kwijt te zijn.

Voorwerpen

Media ruilen is erg breed. Want wat verstaan we tegenwoordig allemaal onder ‘media’. Het gaat hierbij niet alleen maar om simpelweg wat DVD’s of CD’s, maar het is ook mogelijk een beeldscherm te ruilen. Het is niet nodig om een beeldscherm tegen een ander beeldscherm te ruilen. Je mag volledig zelf kiezen wat je voor je ruilwaar wilt hebben. Door een mooie advertentie te maken en duidelijk aan te geven wat je wilt hebben, is er een grote kans dat je tot een goede deal komt. Door te ruilen bespaar je veel geld, want je ruilt alleen zaken die ongeveer dezelfde waarde hebben. Je kan bij het ruilen je portemonnee dus wel thuislaten. Er bestaat niet alleen een levendige handel in beeldschermen of spelcomputers, maar ook oude cassettebandjes of VHS-banden kunnen nog best wat waard zijn in de ruilhandel!

Een advertentie maken

Wie graag wil besparen, kan een eigen ruiladvertentie maken. Op die manier ruil je een volledige geluidsstudio of thuisbioscoop bij elkaar. Maak ten eerste een goede advertentie met wat je precies zoekt of wat je aanbiedt. Dat hoeft niet per se dure apparatuur te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld je DVD Box waar je toch nooit meer naar kijkt ruilen voor een leuke game. Of je ruilt je beeldscherm voor een setje nieuwe speakers. Maak ten eerste altijd een goede foto van wat je precies aanbiedt. Geef ook duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Vertel duidelijk de staat van het voorwerp dat je ruilt. Door meer informatie te geven, is de kans groter dat je uiteindelijk tot een mooie deal komt.

Nooit meer een deal missen

Toch is de kans groot dat andere mensen je voorgaan en de mooie dingen voor je neus wegkapen. Voorkom dat dit gebeurt en like Ruilen.com op Facebook. Daar plaatsen we een overzicht van alle actuele advertenties op de website. Maar dat is niet het enige, je blijft ook op de hoogte van het laatste nieuws. We geven op Facebook ook tips over hoe je het beste kan beginnen met ruilen. Nooit meer een deal missen, betekent liken op Facebook en volgen op Twitter. Begin vandaag met ruilen en stop met geld uitgeven. Want door te ruilen kun je aan veel mooie dingen komen zonder dat je portemonnee er verdrietig van wordt!